28/01/2020 28/01/2020 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 το 22ο Δείπνο Αγάπης του Ιδρύματος Αγάπης της Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, που λειτουργεί στην Αρναία εδώ και 25 χρόνια. Η καθιερωμένη αυτή εκδήλωση συγκεντρώνει τους φίλους και συνεργάτες του Ιδρύματος, με σκοπό την ανανέωση της συμπαραστάσεωςκαί βοήθειας προς αυτό. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προσέλευση του...
28 Ιανουαρίου, 2020 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2020 - 15:36

Την ανέγερση νέου Γηροκομείου ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Διαδώστε:
Την ανέγερση νέου Γηροκομείου ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 το 22ο Δείπνο Αγάπης του Ιδρύματος Αγάπης της Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, που λειτουργεί στην Αρναία εδώ και 25 χρόνια.

Η καθιερωμένη αυτή εκδήλωση συγκεντρώνει τους φίλους και συνεργάτες του Ιδρύματος, με σκοπό την ανανέωση της συμπαραστάσεωςκαί βοήθειας προς αυτό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προσέλευση του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Θεοκλήτου, ο οποίος ευλόγησε τους παρευρισκομένους, έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε καλή χρονιά στο Ίδρυμα και σ’όλους.

Η πιο ευχάριστη στιγμή για όλους ήταν, όταν ο Σεβασμιώτατος ανακοίνωσε την ανέγερση του νέου Γηροκομείου και κάλεσε την αρχιτέκτονα κ. Καλιρρόη Σκλιοπίδου να παρουσιάσει τη μακέττα του και τα σχέδια.

Η χαρά της ανακοίνωσης αυτής κάλυψε όλη τη συγκέντρωση, που ξέσπασε σε χειροκρότημα και επευφημίες, γι’αυτή την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου του Ακαθίστου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παραδοσιακά τραγούδια από την χορωδία του ΚΑΠΗ Αρναίας, χριστιανικά τραγούδια από την χορωδία της Αδελφότητος «Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος» Θεσ/κης, Απολογισμό δραστηριοτήτων από τον Διευθυντή Αρχιμ. Χρυσόστομο Μαιδώνη και οικονομικό Απολογισμό από τον ταμία κ. Θεοδόση Ραγιά.

Το παρόν έδωσε ο κλήρος της Μητροπόλεως με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο Παν. Αρχιμ. Ιγνάτιο Ριγανά και οι πατέρες Αρχιμ. π. Παίσιος Σουλτανικάς και Αιδ/τοι Οικ. Κωνταντίνος Αγούλας, Οικ. Γαβριήλ Ζαχαρίου, Οικ. Δημήτριος Κατσιρμάς, Οικ. π. Γεώργιος Τρικκαλιώτης και ο Διάκονος π. Θεόκλητος Παρδάλης.

Από τους τοπικούς άρχοντες παρευρέθηκαν η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Κατερίνα Ζωγράφου, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Αυγερινός και Γιώργος Θαλασσινός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κες Ευγενία Γιαννούση, και κ. Αθανάσιος Τσιάλας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Αγαπητός Κιάτος, ο Διοικητής του Τοπικού Κλιμακίου του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Δημήτριος Αλεξανδρής.

Τιμήθηκαν οι νέοι συνεργάτες του Ιδρύματος κ. Αναστάσιος Σαμαράς από Αρναία και η κ. Κυριακή Φράγκου και οι συνεργάτες της από το Ίδρυμα Βοήθειας Αστέγων Θεσ/νίκης.

Η κοινωνική Λειτουργός του Ιδρύματος κ. Ελένη Βούλγαρη έκλεισε την εκδήλωση με μια ομολογία πίστεως:

Στα 25 χρόνια λειτουργίας του Ιδρύματος Αγάπης ζήσαμε την αγάπη της Παναγίας μας, που δεν μας εγκατέλειψε ποτέ, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Πάντοτε επενέβαινε και μας βοηθούσε. Η Παναγία προστατεύει, το Ίδρυμα, τους παππούδες, το προσωπικό, τους φίλους και συνεργάτες που στέλνει Εκείνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων