28/05/2020 28/05/2020 Στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Αρναίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου 2020, και έψαλλε το τελευταίο “Χριστός Ανέστη” για τη φετινή χρονιά. Λίγο πριν την έναρξη της Ιεράς Αγρυπνίας ο Σεβασμιώτατος με τους Ιερείς υποδέχτηκαν το Άγιο Φως μπροστά από τον...
28 Μαΐου, 2020 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2020 - 14:16

Το τελευταίο “Χριστός Ανέστη” για φέτος στην Αρναία

Διαδώστε:
Το τελευταίο “Χριστός Ανέστη” για φέτος στην Αρναία

Στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Αρναίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου 2020, και έψαλλε το τελευταίο “Χριστός Ανέστη” για τη φετινή χρονιά. Λίγο πριν την έναρξη της Ιεράς Αγρυπνίας ο Σεβασμιώτατος με τους Ιερείς υποδέχτηκαν το Άγιο Φως μπροστά από τον Νάρθηκα του Ιερού Ναού που το έφερε ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη κ. Γεώργιος Θαλασσινός με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Αγαπητό Κιάτο, με τη συνοδεία της Ελληνικής Αστυνομίας και τις πανηγυρικές καμπανοκρουσίες.

Μετά την άφιξη του Αγίου Φωτός ακολούθησε η Ιερά Παννυχίδα και ψάλθηκε ο Κανόνας του Μεγάλου Σαββάτου. Ο Σεβασμιώτατος είπε το “Δεύτε λάβετε Φως…” και στη συνέχεια ακούστηκε το “Χριστός Ανέστη” που έψαλλαν κλήρος και λαός της Αρναίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο me την άφιξη του Αγίου Φωτός:

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων