13/03/2023 13/03/2023 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ίλιον τελέσθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη ευκαιρία της συμπληρώσεως τεσσαράκοντα ημερών από την εκδημία του Μητροπολίτου Περγάμου κυρού Ιωάννη. Συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός. Συμπροσευχήθηκαν στο Ιερό...
13 Μαρτίου, 2023 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2023 - 16:41

40ήμερο μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Περγάμου κυρού Ιωάννη στο Ίλιον

Διαδώστε:
40ήμερο μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Περγάμου κυρού Ιωάννη στο Ίλιον

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ίλιον τελέσθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη ευκαιρία της συμπληρώσεως τεσσαράκοντα ημερών από την εκδημία του Μητροπολίτου Περγάμου κυρού Ιωάννη.

Συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός. Συμπροσευχήθηκαν στο Ιερό Βήμα και έλαβαν μέρος στην ακολουθία του μνημοσύνου οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος ομίλησε για τις αξίες και τις διδαχές της Ορθόδοξης Εκκλησίας, της οποίες υπηρέτησε ως ποιμένας και δίδαξε ως ακαδημαϊκός, ο εκλιπών Ιεράρχης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων