27/02/2020 27/02/2020 Ακυρώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, λόγω κρούσματος κορωνοϊού, η εκδήλωση με θέμα “Το Θαύμα της Ζωής”, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. “Σας γνωστοποιούμε πως, κατόπιν σχετικής υπουργικής απόφασης περί ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων, ακυρώνεται η εκδήλωση «το Θαύμα της Ζωής» που είχε προγραμματιστεί για τις...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 16:52

Ακυρώνεται η εκδήλωση “Το Θαύμα της ζωής” λόγω κορωνοϊού

Διαδώστε:
Ακυρώνεται η εκδήλωση “Το Θαύμα της ζωής” λόγω κορωνοϊού

Ακυρώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, λόγω κρούσματος κορωνοϊού, η εκδήλωση με θέμα “Το Θαύμα της Ζωής”, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου.

“Σας γνωστοποιούμε πως, κατόπιν σχετικής υπουργικής απόφασης περί ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων, ακυρώνεται η εκδήλωση «το Θαύμα της Ζωής» που είχε προγραμματιστεί για τις 29/2, στον Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, λόγω κρούσματος κορωνοϊού και στην Αθήνα”, αναφέρει, η σχετική ανακοίνωση.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Σύλλογος Αγίου Νεκταρίου Δήμου Φυλής, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «η αγκαλιά».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων