09/06/2021 11/06/2021 Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την πολύπλευρη υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που έχει ξεκινήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας από το έτος 2012 και αναμένεται να ενταθούν αμέσως μετά το πέρας της πανδημίας και με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της Μητροπολιτικής περιφέρειας, εντάχθηκε στο δυναμικό των επιστημονικών συνεργατών...
09 Ιουνίου, 2021 - 21:12
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2021 - 7:07

Ένας τυφλός δικηγόρος στους συνεργάτες του Σεβασμιωτάτου

Διαδώστε:
Ένας τυφλός δικηγόρος στους συνεργάτες του Σεβασμιωτάτου

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την πολύπλευρη υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που έχει ξεκινήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας από το έτος 2012 και αναμένεται να ενταθούν αμέσως μετά το πέρας της πανδημίας και με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της Μητροπολιτικής περιφέρειας, εντάχθηκε στο δυναμικό των επιστημονικών συνεργατών του Ποιμενάρχη, ο τυφλός δικηγόρος κ. Ευάγγελος Αυγουλάς.

Το αντικείμενο του νέου συνεργάτου θα είναι τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, με έμφαση στα ΑμεΑ, στην υποστήριξη των οποίων ο κ. Αυγουλάς με τις γνώσεις και την εμπειρία του πρόκειται να συμβάλλει παραγωγικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων