23/07/2021 23/07/2021 Εξ αφορμής της εορτής του Αγίου Αθηναγόρα του Απολογητού θα εορτάσει τα σεπτά ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλιού, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας. Παραμονή της εορτής θα τελεσθεί Πανηγυρικός Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου, στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας. Ανήμερα της εορτής το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 7:00π.μ., στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της...
23 Ιουλίου, 2021 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2021 - 13:32

Έτσι θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Ιλίου

Διαδώστε:
Έτσι θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Ιλίου

Εξ αφορμής της εορτής του Αγίου Αθηναγόρα του Απολογητού θα εορτάσει τα σεπτά ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλιού, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Παραμονή της εορτής θα τελεσθεί Πανηγυρικός Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου, στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας.

Ανήμερα της εορτής το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 7:00π.μ., στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) Πετρουπόλεως, θα λάβει χώρα Όρθρος και Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα. Μετά το πέρας των Ακολουθιών, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές κλήρου και λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων