12/03/2019 12/03/2019 Ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός, ο λεγόμενος «της συγχωρήσεως», τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Ιλίου. Ο κ. Αθηναγόρας, μέσα στο ιλαρόν φως της επερχόμενης νύχτας, το οποίο συμβολίζει την επερχόμενη «ανέσπερη ημέρα», μίλησε για τη μετοχή των πιστών στη Μεγάλη Τεσσαρακοστή αλλά κυρίως για...
12 Μαρτίου, 2019 - 15:39

Στη μετοχή των πιστών στη Μεγάλη Τεσσαρακοστή αναφέρθηκε ο Μητρ. Ιλίου

Διαδώστε:
Στη μετοχή των πιστών στη Μεγάλη Τεσσαρακοστή αναφέρθηκε ο Μητρ. Ιλίου

Ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός, ο λεγόμενος «της συγχωρήσεως», τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Ιλίου.

Ο κ. Αθηναγόρας, μέσα στο ιλαρόν φως της επερχόμενης νύχτας, το οποίο συμβολίζει την επερχόμενη «ανέσπερη ημέρα», μίλησε για τη μετοχή των πιστών στη Μεγάλη Τεσσαρακοστή αλλά κυρίως για τη μετοχή των πιστών στη Θεία Ευχαριστία.

Στο τέλος, αντάλλαξε τον ασπασμό της συγχώρησης με όλους του ιερείς της Μητροπόλεως και τους πιστούς που είχαν προσέλθει από πολλές ενορίες, δίνοντάς τους ως ευλογία ένα κηροπήγιο και ένα μελισσοκέρι, για την προσευχή τους κατά την περίοδο αυτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων