07/05/2021 07/05/2021 Η μετά από αιώνες φανέρωση των λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, θυμίζει τα γυμνά οστά της προφητείας του Ιεζεκιήλ, που ακούγεται αμέσως μετά την επιστροφή του Επιταφίου στους ναούς. Τα λείψανα των Αγίων φανερώνουν την αλήθεια του οράματος του Ιεζεκιήλ· υπογραμμίζουν το γεγονός της Ανάστασης του Χριστού, αφού η Ανάστασή Του, δεν είναι...
07 Μαΐου, 2021 - 22:26
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 22:31

Τα λείψανα των Αγίων υπογραμμίζουν την Ανάσταση

Διαδώστε:
Τα λείψανα των Αγίων υπογραμμίζουν την Ανάσταση

Η μετά από αιώνες φανέρωση των λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, θυμίζει τα γυμνά οστά της προφητείας του Ιεζεκιήλ, που ακούγεται αμέσως μετά την επιστροφή του Επιταφίου στους ναούς. Τα λείψανα των Αγίων φανερώνουν την αλήθεια του οράματος του Ιεζεκιήλ· υπογραμμίζουν το γεγονός της Ανάστασης του Χριστού, αφού η Ανάστασή Του, δεν είναι ένα γεγονός δύναμης ή επίδειξης του Θεού, αλλά ένα γεγονός ταπείνωσης του Θεού, που μας δίνει τη δυνατότητα της εισόδου στην Βασιλεία του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Ιλίου, 4 Μαΐου 2021. Πανήγυρις Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων