19/02/2019 19/02/2019 Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, αρχή του Τριωδίου, τελέστηκε η χειροτονία του διακόνου Κωνσταντίνου Μανώλη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα. Η χειροτονία έγινε στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αχαρνών. Ο κ. Αθηναγόρας στις προτροπές του προς τον ιεροδιάκονο ζήτησε να είναι ταπεινός και να δέχεται κάθε άνθρωπο που τον πλησιάζει. Η ενορία ήταν κατάμεστη,...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:03

Χειροτονία διακόνου από τον Μητρ. Ιλίου

Διαδώστε:
Χειροτονία διακόνου από τον Μητρ. Ιλίου

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, αρχή του Τριωδίου, τελέστηκε η χειροτονία του διακόνου Κωνσταντίνου Μανώλη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.

Η χειροτονία έγινε στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αχαρνών. Ο κ. Αθηναγόρας στις προτροπές του προς τον ιεροδιάκονο ζήτησε να είναι ταπεινός και να δέχεται κάθε άνθρωπο που τον πλησιάζει. Η ενορία ήταν κατάμεστη, καθώς ο π. Κωνσταντίνος υπήρξε μέλος της για πολλά χρόνια. Παρέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Νικόδημος Αθανασίου, ο ιεροκήρυκας Αρχιμ. Αγαθάγγελος Κόκλας, ο Πρωτ. Νικόλαος Κουτούζος και άλλοι ιερείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων