26/11/2022 26/11/2022 Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για την υποστήριξη και φροντίδα των Ατόμων με Αναπηρίες, η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως συμμετείχε στην ιδιαιτέρως επιτυχημένη επιστημονική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, η Διοίκηση του Νοσοκομείο ΚΑΤ και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής και Αποκαταστάσεως, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και...
26 Νοεμβρίου, 2022 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2022 - 10:39

Υπο την Αιγίδα της Μητροπόλεως Ιλίου η επιστημονική ημερίδα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο

Διαδώστε:
Υπο την Αιγίδα της Μητροπόλεως Ιλίου η επιστημονική ημερίδα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για την υποστήριξη και φροντίδα των Ατόμων με Αναπηρίες, η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως συμμετείχε στην ιδιαιτέρως επιτυχημένη επιστημονική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, η Διοίκηση του Νοσοκομείο ΚΑΤ και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής και Αποκαταστάσεως, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. ΚΑΤ, με θέμα: «Ιατρική Αποκατάσταση και αθλητισμός ατόμων με αναπηρία μέσα από το μπάσκετ με αμαξίδιο».

Στην ημερίδα που συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής, της ιατρικής και του αθλητισμού, την Ιερά Μητρόπολή Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ράπτης, ο οποίος χαιρέτησε και ανάγνωσε μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αθηναγόρα, ενώ την ημερίδα συντόνισε ο MSc επιστημονικός συνεργάτης της Ι. Μητροπόλεως κ. Δημήτριος Ανυφαντάκης.

Η Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως σε σχετική ανακοίνωση της ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Χάρη Περδίκη και το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Α, για την πρόσκληση να συμμετάσχει σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία και αναφέρει πως θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους, σε ανάλογες δράσεις, υποστηρίζοντας το σπουδαίο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων