29/03/2023 29/03/2023 Τον Αγιασμό του νέου Κλινικού Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ευγενική δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, τέλεσε χθες Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Στην συνέχεια μετέβη στο κτίριο των Γενικών Αρχείων του Κράτους, εντός του Κάστρου των Ιωαννίνων, και παρευρέθηκε στην τελική επιστημονική συνάντηση του ερευνητικού έργου «Prima...
29 Μαρτίου, 2023 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023 - 11:28

Αγιασμός νέου Κλινικού Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Αγιασμός νέου Κλινικού Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Τον Αγιασμό του νέου Κλινικού Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ευγενική δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, τέλεσε χθες Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος.

Στην συνέχεια μετέβη στο κτίριο των Γενικών Αρχείων του Κράτους, εντός του Κάστρου των Ιωαννίνων, και παρευρέθηκε στην τελική επιστημονική συνάντηση του ερευνητικού έργου «Prima Veggie Med Cheeses».

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων