26/05/2023 26/05/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωάννινων κ. Μάξιμος μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Μαΐου 2023 στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων με τη συνεργασία του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία με τη Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την Εταιρία «Διαμαντής Μασούτης α. ε» αλλά και της...
26 Μαΐου, 2023 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2023 - 16:07

Διανομή τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωάννινων κ. Μάξιμος μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Μαΐου 2023 στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων με τη συνεργασία του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία με τη Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την Εταιρία «Διαμαντής Μασούτης α. ε» αλλά και της ΣΥΝΕΝΩΣΙΣ (πρόγραμμα Εταιρίας Κοινωνικής προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων