18/07/2019 18/07/2019 Με ανακοίνωση της, η Μητρόπολη Ιωαννίνων καλεί τους πιστούς στον πανηγυρικό εσπερινό της Παρασκευής, αλλά και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής, που θα τελεστούν στον Ι.Ν. του Προφήτη στα Καρδαμίτσια. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: Γνωρίζουμε στους ευσεβείς χριστιανούς ότι την 20η του μηνός Ιουλίου, ημέρα Σάββατο, μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, εορτάζει ο φερώνυμος...
18 Ιουλίου, 2019 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2019 - 15:11

Γιορτή Προφήτη Ηλία στα Καρδαμίτσια πόλεως Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Γιορτή Προφήτη Ηλία στα Καρδαμίτσια πόλεως Ιωαννίνων

Με ανακοίνωση της, η Μητρόπολη Ιωαννίνων καλεί τους πιστούς στον πανηγυρικό εσπερινό της Παρασκευής, αλλά και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής, που θα τελεστούν στον Ι.Ν. του Προφήτη στα Καρδαμίτσια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Γνωρίζουμε στους ευσεβείς χριστιανούς ότι την 20η του μηνός Ιουλίου, ημέρα Σάββατο, μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, εορτάζει ο φερώνυμος ιερός ναός Καρδαμιτσίων, πόλεως Ιωαννίνων.

Την προτεραία, Παρασκευή 19 Ιουλίου, και ώρα 7.00 μ.μ., θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία, ενώ την κυριώνυμο, στις 7.00 π.μ., θα τελεσθεί ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

 

ΠΗΓΗ: EPIRUSONLINE

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων