27/10/2020 27/10/2020 Την εορτή της ανακομιδής των Τιμίων Λειψάνων του Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, ο οποίος είναι πολιούχος και προστάτης της πόλεως των Ιωαννίνων εόρτασαν στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάξιμος κατά την παραμονή της εορτής, Κυριακή 25 Οκτώβρη, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού στον φερώνυμο Ιερό Ναό στην πλατεία Πάργης. Την κυριώνυμο ημέρα...
27 Οκτωβρίου, 2020 - 21:14

Η εορτή της ανακομιδής των Λειψάνων του Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου

Διαδώστε:
Η εορτή της ανακομιδής των Λειψάνων του Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου

Την εορτή της ανακομιδής των Τιμίων Λειψάνων του Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, ο οποίος είναι πολιούχος και προστάτης της πόλεως των Ιωαννίνων εόρτασαν στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάξιμος κατά την παραμονή της εορτής, Κυριακή 25 Οκτώβρη, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού στον φερώνυμο Ιερό Ναό στην πλατεία Πάργης.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων