18/09/2021 18/09/2021 Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στο Παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας που βρίσκεται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων, παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ κ. Τσολάκη Μαρίας, της Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας κ. Νάκου Αγνής, του Αντιδημάρχου Πρόνοιας κ. Αιβατίδη Ιωάννη, της Προέδρου της Κοινότητας Ιωαννίνων κ. Καραπάνου Σοφίας, των μελών του Δ.Σ κ. Σιάση Ελένης και...
18 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2021 - 20:38

Ιωάννινα: Κατανυκτική ατμόσφαιρα στο Παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας

Διαδώστε:
Ιωάννινα: Κατανυκτική ατμόσφαιρα στο Παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στο Παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας που βρίσκεται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων, παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ κ. Τσολάκη Μαρίας, της Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας κ. Νάκου Αγνής, του Αντιδημάρχου Πρόνοιας κ. Αιβατίδη Ιωάννη, της Προέδρου της Κοινότητας Ιωαννίνων κ. Καραπάνου Σοφίας, των μελών του Δ.Σ κ. Σιάση Ελένης και κ. Παππά Ευδοκίας, υπαλλήλων όλων των Παραρτημάτων του Κ.Κ.Π.Π.Η και πλήθος κόσμου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων