04/06/2020 04/06/2020 Στον Ιερό Ναό του Οσίου Παϊσίου ιερούργησε σήμερα και χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, που τέλεσε τη Θεία Λειτουργία. Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα χθες το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων άνοιξε την αυλαία του επιμορφωτικού Σεμιναρίου του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κάνοντας το πρώτο διαδικτυακό μάθημα με θέμα: «Η ενορία ως κύτταρο...
04 Ιουνίου, 2020 - 15:03

Ο Μητρ. Ιωαννίνων άνοιξε την αυλαία των διαδικτυακών μαθημάτων της Αρχιεπισκοπής

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Ιωαννίνων άνοιξε την αυλαία των διαδικτυακών μαθημάτων της Αρχιεπισκοπής

Στον Ιερό Ναό του Οσίου Παϊσίου ιερούργησε σήμερα και χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, που τέλεσε τη Θεία Λειτουργία.

Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα χθες το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων άνοιξε την αυλαία του επιμορφωτικού Σεμιναρίου του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κάνοντας το πρώτο διαδικτυακό μάθημα με θέμα: «Η ενορία ως κύτταρο της τοπικής ανάπτυξης και κοινωνικοπρονοιακής στήριξης».

Την έναρξη του νέου αυτού τρόπου πραγματοποίησης των σεμιναρίων χαιρέτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος σε ολιγόλεπτη συνομιλία πού είχε με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη των Ιωαννίνων πριν την αρχή του μαθήματος.

Μετά από ολιγόλεπτο  διάλειμμα, ακολούθησε διάλογος με τους συμμετέχοντες να κάνουν ερωτήσεις ή να θέτουν τους προβληματισμούς τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων