01/02/2023 01/02/2023 Με ιεροπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών και οικουμενικών διδασκάλων Βασίλειου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου στα Ιωάννινα με επίκεντρο τον περικαλλή Ιερό Ναό του Αρχιμανδρείου. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Άρτης κ. Ιγνάτιος κατόπιν σεπτής αδείας και προσκλήσεως του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, ο οποίος...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 10:43

Ο πρώην Άρτης Ιγνάτιος στην εορτή των Τριών Ιεραρχών στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Ο πρώην Άρτης Ιγνάτιος στην εορτή των Τριών Ιεραρχών στα Ιωάννινα

Με ιεροπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών και οικουμενικών διδασκάλων Βασίλειου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου στα Ιωάννινα με επίκεντρο τον περικαλλή Ιερό Ναό του Αρχιμανδρείου.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Άρτης κ. Ιγνάτιος κατόπιν σεπτής αδείας και προσκλήσεως του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, ο οποίος βρίσκεται στην Πόλη, προσκεκλημένος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Στο τέλος της Θείας λειτουργίας τελέστηκε το καθιερωμένο μνημόσυνο των ευεργετών, καθηγητών, δασκάλων και λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας της των Ιωαννίνων πόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων