19/07/2020 19/07/2020 Την Αγία Μαρίνα τίμησαν στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και ιδιαίτερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην πόλη των Ιωαννίνων όπου από το απόγευμα της Πέμπτης, 16 Ιουλίου 2020, παραμονή της εορτής της Αγίας Μαρίνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στην ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού. Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, ανήμερα της εορτής,...
19 Ιουλίου, 2020 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2020 - 14:55

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Ιωαννίνων

Την Αγία Μαρίνα τίμησαν στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και ιδιαίτερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην πόλη των Ιωαννίνων όπου από το απόγευμα της Πέμπτης, 16 Ιουλίου 2020, παραμονή της εορτής της Αγίας Μαρίνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στην ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού.

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, ανήμερα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης, πόλεως Ιωαννίνων.

Να σημειωθεί πως δεν έγινε η καθιερωμένη λιτάνευσις της Ιεράς εικόνος της Αγίας στους πέριξ του Ιερού Ναού δρόμους της πόλεως των Ιωαννίνων λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων