09/06/2021 09/06/2021 Για την προώθηση του Οικοτουρισμού και λοιπών ήπιων ειδικών μορφών τουρισμού σε ορεινές περιοχές, η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο γραφικό χωριό Πάπιγκο των Ιωάννινων. Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στο Ζαγόρι για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος η κ. Ζαχαράκη την Κυριακή 6 Ιουνίου επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη...
09 Ιουνίου, 2021 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2021 - 11:05

Στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων η Υφυπουργός Τουρισμού

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων η Υφυπουργός Τουρισμού

Για την προώθηση του Οικοτουρισμού και λοιπών ήπιων ειδικών μορφών τουρισμού σε ορεινές περιοχές, η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο γραφικό χωριό Πάπιγκο των Ιωάννινων.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στο Ζαγόρι για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος η κ. Ζαχαράκη την Κυριακή 6 Ιουνίου επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο στην έδρα της Μητροπόλεως. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων