21/01/2021 21/01/2021 Με λιτότητα λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού στον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου στα Ιωάννινα, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, στον Πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε την εις πρωτοπρεσβύτερο χειροθεσία του πατρός Αβραάμ Ματζίρη....
21 Ιανουαρίου, 2021 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2021 - 15:34

Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Με λιτότητα λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού στον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου στα Ιωάννινα, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος.

Την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, στον Πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε την εις πρωτοπρεσβύτερο χειροθεσία του πατρός Αβραάμ Ματζίρη.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή περιορισμένου αριθμού Ιερέων και πιστών.

Εφέτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάξιμος δεν δέχτηκε ευχές όπως συνηθιζόταν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων