13/05/2020 13/05/2020 Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου, πλ. Πάργης, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία το Σάββατο 9 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Όλες οι Ακολουθίες και οι Λειτουργίες τελούνται κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων πρόληψης από την πανδημία του κορωνοϊού.  Στην Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου χοροστάτησε ο...
13 Μαΐου, 2020 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2020 - 14:41

“Των θυρών κεκλεισμένων” στα Ιωάννινα η Κυριακή του Παραλύτου

Διαδώστε:
“Των θυρών κεκλεισμένων” στα Ιωάννινα η Κυριακή του Παραλύτου

Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου, πλ. Πάργης, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία το Σάββατο 9 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Όλες οι Ακολουθίες και οι Λειτουργίες τελούνται κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων πρόληψης από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Στην Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαΐου.

ΤηνΚυριακή του Παραλύτου, 10 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων