13/10/2021 13/10/2021 Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Πολιούχου Θεσσαλονίκης Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία (21:00-00:30), στο πλαίσιο του Προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων για την πανήγυρη του Ναού. Στην Ιερά Αγρυπνία θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, κατόπιν ευλογίας του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου. Κατά...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 21:14

Αγρυπνία με νέους θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κίτρους

Διαδώστε:
Αγρυπνία με νέους θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κίτρους

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Πολιούχου Θεσσαλονίκης Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία (21:00-00:30), στο πλαίσιο του Προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων για την πανήγυρη του Ναού. Στην Ιερά Αγρυπνία θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, κατόπιν ευλογίας του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα ψάλει πολυμελής νεανική χορωδία μελών του Συλλόγου «Φιλαθωνίτες», αποφοίτων-φοιτητών της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, υπό τη διεύθυνση του κ. Δημητρίου Μανούση

Κατά την Αγρυπνία θα τεθούν σε προσκύνηση η Ιερά Εικόνα Παναγίας Πορταΐτισσας, αντιγράφου της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους, καθώς και το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γρηγορίου (Καλλίδη).

Για τη διευκόλυνση όσων επιθυμούν να μετακινηθούν με λεωφορείο θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα στον π. Διονύσιο Γκόλια (κιν. 6944959168) από τον οποίο θα λάβουν σχετικές πληροφορίες, ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνησή τους από την Κατερίνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων