09/07/2021 10/07/2021 Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και ο Μανώλης Μητσιάς την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 9 το βράδυ στο αρχαίο θέατρο Δίου. Σε μια σπουδαία μουσική παράσταση ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, η ορχήστρα και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου και η Χορωδία Αιγινίου Canto Olympus ερμηνεύουν έργα Ελλήνων συνθετών. Μανώλης Μητσιάς και Μουσικό Σχολείο Κατερίνης σε...
09 Ιουλίου, 2021 - 22:50
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2021 - 2:07

Φιλανθρωπική μουσική παράσταση για τα συσσίτια της Ι.Μ. Κίτρους

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική μουσική παράσταση για τα συσσίτια της Ι.Μ. Κίτρους

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και ο Μανώλης Μητσιάς την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 9 το βράδυ στο αρχαίο θέατρο Δίου.

Σε μια σπουδαία μουσική παράσταση ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, η ορχήστρα και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου και η Χορωδία Αιγινίου Canto Olympus ερμηνεύουν έργα Ελλήνων συνθετών.

Μανώλης Μητσιάς και Μουσικό Σχολείο Κατερίνης σε μία και μοναδική εμφάνιση για την ενίσχυση των καθημερινών συσσιτίων “AΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ” της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο πλαίσιο του 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου

Προπώληση εισιτηρίων:
– στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
– στο βιβλιοπωλείο ΝΕΣΤΩΡ
– στο βιβλιοπωλείο 1900

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων