04/02/2021 04/02/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους προωθεί την ανακύκλωση συσκευών και ωφελεί το περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου, στον προαύλιο χώρο των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως στον Σβορώνο Πιερίας πραγματοποιήθηκε περισυλλογή παλαιών και χαλασμένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από όλες τις δομές κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα τις τοπικής Εκκλησίας. Στη συνέχεια ο...
04 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2021 - 18:09

Η Μητρόπολη Κίτρους προωθεί την ανακύκλωση συσκευών

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Κίτρους προωθεί την ανακύκλωση συσκευών

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους προωθεί την ανακύκλωση συσκευών και ωφελεί το περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου, στον προαύλιο χώρο των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως στον Σβορώνο Πιερίας πραγματοποιήθηκε περισυλλογή παλαιών και χαλασμένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από όλες τις δομές κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα τις τοπικής Εκκλησίας. Στη συνέχεια ο αποσυρόμενος εξοπλισμός παρελήφθη από ειδικό συνεργείο εγκεκριμένης εταιρίας ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.

Με αφορμή την περιβαλλοντική αυτή δράση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα η Ιερά Μητρόπολή μας προχωράει ένα βήμα παρακάτω, εφαρμόζοντας, μετά την κομποστοποίηση, ακόμη έναν τρόπο ανακύκλωσης, των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων αυτή τη φορά. Βασική προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η προστασία και η φροντίδα του περιβάλλοντος, το οποίο είναι συνυφασμένο με τη ζωή, την καθημερινότητα και την ίδια μας την ύπαρξη».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων