07/09/2022 07/09/2022 Με «όχημα» την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά διανύθηκε με μεγάλη ανταπόκριση – επιτυχία από 500 άτομα όλων των ηλικιών, ο 7ος Δρόμος Αλληλεγγύης. Ο λόγος για τον αγώνα 5 χλμ του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, που διοργανώθηκε χθες το απόγευμα από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, την Ενορία Αγ. Χαρλάμπους και...
07 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2022 - 9:41

Κατερίνη: Ρεκόρ ευαισθησίας & κοινωνικής προσφοράς στον 7 ο Δρόμο Αλληλεγγύης

Διαδώστε:
Κατερίνη: Ρεκόρ ευαισθησίας & κοινωνικής προσφοράς στον 7 ο Δρόμο Αλληλεγγύης

Με «όχημα» την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά διανύθηκε με μεγάλη ανταπόκριση – επιτυχία από 500 άτομα όλων των ηλικιών, ο 7ος Δρόμος Αλληλεγγύης. Ο λόγος για τον αγώνα 5 χλμ του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, που διοργανώθηκε χθες το απόγευμα από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, την Ενορία Αγ. Χαρλάμπους και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Ο αγώνας διεξήχθη για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων.

Καθιερωμένο πλέον σημείο εκκίνησης ήταν ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους, απ’ όπου οι δρομείς διανύοντας απόσταση 5 χλμ στους δρόμους του οικισμού έφτασαν στον τερματισμό – στο ίδιο σημείο, όπου πλήθος κόσμου τους υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και θερμά χειροκροτήματα.

Τα συγχαρητήρια τις πατρικές ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου μετέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους π. Κυριάκος Κοκελίδης. Ο π. Κυριάκος συνεχάρη τους συμμετέχοντες, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο και μέσο στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου μετέφερε η Ασημίνα Πούλιου – Περδίκη,Πρόεδρος του POLIS A.E. και του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Πιερίας. Παράλληλα, η κα Πούλιου ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία στήριξης του Συλλόγου Πολυτέκνων, ενώ εξήρε τα οφέλη που προκύπτουν από την δράση της Εκκλησίας για την τοπική κοινωνία.

Για μαζική συμμετοχή και μεγάλη γιορτή έκανε λόγο η Ράνια Σαλαμάντη Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας “ΖΕΥΣ”. Χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΣΛΜΑΥ απεύθυνε ο Δημήτριος Σταθόπουλος, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας και μέλος (πρώην πρόεδρος), του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Κοζάνης.

Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν στην κατηγορία των ανδρών οι:

1.ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ(ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»): 17.56

2. ΚΑΣΗΛΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ): 18.38

3. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΦΩΤΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ): 19:48

Στην κατηγορία των γυναικών οι:

1.ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ (ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ): 21.55

2.ΚΑΒΟΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ):21.57

3.ΣΟΥΛΙΩΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»): 23.08

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων