21/06/2021 21/06/2021 Η Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού ανακοινώνει πως η Ιερή Δακρυρροή και Μυροβλυσία της Θαυματουργού Εφεστίου Εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας συνεχίζεται αδιαλείπτως. Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 23 Ιουνίου, θα τελεστεί και πάλι το μυστήριο του ιερού ευχελαίου ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας από...
21 Ιουνίου, 2021 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 17:33

Ιερό ευχέλαιο με δάκρυα και μύρο από την Παναγία που δακρύζει

Διαδώστε:
Ιερό ευχέλαιο με δάκρυα και μύρο από την Παναγία που δακρύζει

Η Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού ανακοινώνει πως η Ιερή Δακρυρροή και Μυροβλυσία της Θαυματουργού Εφεστίου Εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας συνεχίζεται αδιαλείπτως. Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 23 Ιουνίου, θα τελεστεί και πάλι το μυστήριο του ιερού ευχελαίου ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας από την οποία και θα εμβαπτιστούν δάκρυα και μύρο, τα οποία θα διανεμηθούν στους πιστούς προς ευλογία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε την αφίσα του ναού, που παρατίθεται κάτωθι:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων