15/10/2019 15/10/2019 Χθες, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο studio του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεώς Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, «Διακονία και Μαρτυρία 91,2 FM», ο Αγιασμός για την φετινή ραδιοφωνική περίοδο. Τον Αγιασμό τέλεσε ο εμπνευστής, ιδρυτής και πνευματικός πατέρας του ραδιοσταθμού, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Αμβρόσιος, πλαισιωθείς από τους π. Χρήστο Ρέλλα, π....
15 Οκτωβρίου, 2019 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2019 - 14:30

Αγιασμός στο studio του “Διακονία και Μαρτυρία”

Διαδώστε:
Αγιασμός στο studio του “Διακονία και Μαρτυρία”

Χθες, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο studio του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεώς Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, «Διακονία και Μαρτυρία 91,2 FM», ο Αγιασμός για την φετινή ραδιοφωνική περίοδο.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο εμπνευστής, ιδρυτής και πνευματικός πατέρας του ραδιοσταθμού, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Αμβρόσιος, πλαισιωθείς από τους π. Χρήστο Ρέλλα, π. Βασίλειο Γιαννακόπουλο και π. Λουκά Τσούλη αλλά και τους παραγωγούς των ραδιοφωνικών εκπομπών.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευλογημένη 23ετή πορεία του ραδιοσταθμού αλλά και για το ότι ο νέος Μητροπολίτης, κ. Ιερώνυμος, θα παραλάβει έτοιμο άλλο ένα πολύ καλό πνευματικό έργο, που θεωρείται σίγουρο πως θα συνεχίσει. Ευχα-ρίστησε ξεχωριστά τους συνεργάτες – παραγωγούς που αφιλοκερδώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μια εποχή πολύ δύσκολη πνευματικά και προέτρεψε όλους να στηριχτούμε στην πίστη μας, «γαντζωμένοι» από το… φουστάνι της Παναγίας μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων