18/09/2019 18/09/2019 Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στις 5μ.μ., σε αίθουσα του πρώην Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Καλαβρύτων θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεώς Καλαβρύτων.Υπεύθυνος της Σχολής είναι ο αγιογράφος κ. Ευάγγελος Γκίνης. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και είναι δωρεάν. Η Σχολή αποσκοπεί στην εκμάθηση της ιεράς τέχνης της Αγιογραφίας και οι σπουδαστές θα έχουν...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2019 - 10:59

Έναρξη μαθημάτων Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας στη Μητρόπολη Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Έναρξη μαθημάτων Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας στη Μητρόπολη Καλαβρύτων

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στις 5μ.μ., σε αίθουσα του πρώην Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Καλαβρύτων θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεώς Καλαβρύτων.Υπεύθυνος της Σχολής είναι ο αγιογράφος κ. Ευάγγελος Γκίνης.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και είναι δωρεάν. Η Σχολή αποσκοπεί στην εκμάθηση της ιεράς τέχνης της Αγιογραφίας και οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την Βυζαντινή Αγιογραφία, υλικά και τεχνικές, σχέδιο και χρώμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων