25/05/2021 25/05/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας εκφράζει δημόσια τα θερμά της συγχαρητήρια για την εκλογή του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Αθηναγόρου Ζηλιασκοπούλου στη θέση του Επισκόπου της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Ναζιανζού κατόπιν εισήγησης του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, προκειμένου να διακονήσει ως Βοηθός Επίσκοπος στο Πατριαρχείο, ενώ παράλληλα ασκεί τα καθήκοντα του...
25 Μαΐου, 2021 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2021 - 11:16

Η Μητρόπολη Καλαβρύτων συγχαίρει τον νέο Επίσκοπο Ναζιανζού

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Καλαβρύτων συγχαίρει τον νέο Επίσκοπο Ναζιανζού

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας εκφράζει δημόσια τα θερμά της συγχαρητήρια για την εκλογή του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Αθηναγόρου Ζηλιασκοπούλου στη θέση του Επισκόπου της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Ναζιανζού κατόπιν εισήγησης του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, προκειμένου να διακονήσει ως Βοηθός Επίσκοπος στο Πατριαρχείο, ενώ παράλληλα ασκεί τα καθήκοντα του Αρχιγραμματέα της Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, εκφράζει τις συγχαρητηρίες ευχές του για τήν προαγωγή του, η οποία αποτελεί επιστέγασμα της πολυχρονίου, ευόρκου καί καλλικάρπου διακονίας του καί εύχεται ολόψυχα ενίσχυση παρά Κυρίου στα νέα του Αρχιερατικά καθήκοντα.

Διαβάστε ακόμα: 

Επίσκοπος Ναζιανζού εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Ζηλιασκόπουλος

Εκλογές τριών Επισκόπων σήμερα στο Φανάρι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων