27/11/2021 27/11/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμος, επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας, την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021. Θερμή και εγκάρδια υποδοχή, στον Σεβασμιώτατο επεφύλαξαν τόσο η διευθύντρια του Σχολείου, κ. Αναστασία Ευσταθίου μετά του διδακτικού προσωπικού, όσο και οι μικροί μαθητές. Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη μεν αλλά πολύ ουσιαστική επικοινωνία, που είχε με...
27 Νοεμβρίου, 2021 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2021 - 13:15

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμος, επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας, την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021. Θερμή και εγκάρδια υποδοχή, στον Σεβασμιώτατο επεφύλαξαν τόσο η διευθύντρια του Σχολείου, κ. Αναστασία Ευσταθίου μετά του διδακτικού προσωπικού, όσο και οι μικροί μαθητές.

Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη μεν αλλά πολύ ουσιαστική επικοινωνία, που είχε με την Διευθύντρια και τους δασκάλους, τους ευχαρίστησε για την ευγενική πρόσκλησή τους προς αυτόν και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και υπομονή στο ευαίσθητο και απαιτητικό έργο τους.

Εν συνεχεία συναντήθηκε με τους μαθητές των μικρών τάξεων στην Αίθουσα Τελετών, όπου είχε την ευκαιρία να τους δώσει την ευλογία του και να μιλήσει μαζί τους προσφέροντάς τους στο τέλος γλυκίσματα και από ένα ωραίο διαδραστικό βιβλίο ως δώρο.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συζήτησε και με τους μαθητές των μεγάλων τάξεων, στους οποίους, μάλιστα, πρόθυμα και μετά χαράς απάντησε στις ευστοχότατες ερωτήσεις, που του υπέβαλαν.

Σημειωτέον ότι η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προγραμματισμού του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμου να επισκεφθεί ο ίδιος προσωπικά κάποια από τα Δημοτικά Σχολεία της Αρχιερατικής Περιφερείας Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, ενδεικτικά, και να προσφέρει ως δώρο από ένα βιβλίο στους μαθητές των τριών μικρών τάξεων μαζί με την ευλογία και τις ευχές του, σε όλα δε τα υπόλοιπα Σχολεία να στείλει τις ευχές και τα βιβλιο-δώρα μέσω εκπροσώπου της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων