15/01/2021 15/01/2021 Τις ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, για την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου, δέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος. “Η Εκκλησία του Χριστού είναι το υπέρ λόγον και έννοιαν μυστήριον της ενώσεως του Θεού μετά του ανθρώπου και του ανθρώπου του Θεού”, υπογραμμίζει ο Παναγιώτατος και εύχεται στον Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο “υγείαν...
15 Ιανουαρίου, 2021 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2021 - 14:12

Τις ευχές του Παναγιωτάτου δέχθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Τις ευχές του Παναγιωτάτου δέχθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων

Τις ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, για την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου, δέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος.

“Η Εκκλησία του Χριστού είναι το υπέρ λόγον και έννοιαν μυστήριον της ενώσεως του Θεού μετά του ανθρώπου και του ανθρώπου του Θεού”, υπογραμμίζει ο Παναγιώτατος και εύχεται στον Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο “υγείαν ακλόνητον εν τω αρξαμένω ενιαυτώ της χρηστότητος του Κυρίου και εν πάσαις ταις ημέραις, δαψιλή δε καρποφορίαν και πάσαν άνωθεν ευλογίαν εις το εκκλησιαστικόν υμών έργων”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων