30/03/2022 30/03/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει με ανακοίνωσή της τον ευσεβή και φιλακόλουθο λαό της ότι κατά την ημέρα του Μεγάλου Κανόνα, δηλαδή την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022, και ώρα 11.30 πρωινή, στο Αίγιο και στον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Παναγίας της Φανερωμένης θα γίνει υποδοχή της τιμίας και ιεράς χειρός του...
30 Μαρτίου, 2022 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2022 - 18:52

Το Αίγιο υποδέχεται την τιμία χείρα του Αγίου Χαραλάμπους

Διαδώστε:
Το Αίγιο υποδέχεται την τιμία χείρα του Αγίου Χαραλάμπους

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει με ανακοίνωσή της τον ευσεβή και φιλακόλουθο λαό της ότι κατά την ημέρα του Μεγάλου Κανόνα, δηλαδή την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022, και ώρα 11.30 πρωινή, στο Αίγιο και στον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Παναγίας της Φανερωμένης θα γίνει υποδοχή της τιμίας και ιεράς χειρός του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου.

Το ιερό σέβασμα θα παραμείνει επί πενθήμερον (μέχρι την Κυριακή, 10 Απριλίου ε.έ., έως και το πέρας του τελευταίου Κατανυκτικού Εσπερινού) στον Μητροπολιτικό Ναό προς ευλογία και ενίσχυση των πιστών κατά την εναπομείνασα πνευματική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα τελούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες στον Μητροπολιτικό Ναό, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα του Ιερού Ναού Φανερωμένης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων