16/04/2021 16/04/2021 Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, εκοιμήθη ο Ιερομόναχος Χρύσανθος Αγιαννανίτης εκ της Ιεράς Καλύβης Τιμίου Προδρόμου Αγίας Άννης Αγίου Όρους, την Πέμπτη 15 Απριλίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος, πληροφορηθείς την προς Κύριον εκδημία του Ιερομονάχου Χρυσάνθου Αγιαννανίτου, εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια σε όλη την συνοδεία των...
16 Απριλίου, 2021 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 10:23

Ο Μητροπολίτης Καρπάθου για την εκδημία του Ιερομονάχου Χρύσανθου Αγιαννανίτη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρπάθου για την εκδημία του Ιερομονάχου Χρύσανθου Αγιαννανίτη

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, εκοιμήθη ο Ιερομόναχος Χρύσανθος Αγιαννανίτης εκ της Ιεράς Καλύβης Τιμίου Προδρόμου Αγίας Άννης Αγίου Όρους, την Πέμπτη 15 Απριλίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος, πληροφορηθείς την προς Κύριον εκδημία του Ιερομονάχου Χρυσάνθου Αγιαννανίτου, εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια σε όλη την συνοδεία των Θεοληπταίων, ευχόμενος “καλόν παράδεισον και να είναι η μνήμη του αγήρως και αιωνία”.

Φωτογραφία: karpathiakanea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων