22/01/2022 22/01/2022 Έκκληση για εθελοντική αιμοδοσία έκανε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος για να καλύψει τις ανάγκες του το Νοσοκομείο Καρπενησίου. Στο μήνυμά του ο Σεβασμιώτατος τόνισε: “Αναγκαζόμαστε και πάλι να απευθυνθούμε σε όσους απολαμβάνουν την υγεία, που τους χαρίζει ο Άγιος Θεός μας, να προσφέρουν μια φορά το χρόνο μια φιάλη αίματος, μιμούμενοι τον Κύριό μας,...
22 Ιανουαρίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2022 - 16:51

Μητροπολίτης Γεώργιος: Έκκληση για αιμοδοσία αγάπης για το Νοσοκομείο Καρπενησίου

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Γεώργιος: Έκκληση για αιμοδοσία αγάπης για το Νοσοκομείο Καρπενησίου

Έκκληση για εθελοντική αιμοδοσία έκανε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος για να καλύψει τις ανάγκες του το Νοσοκομείο Καρπενησίου. Στο μήνυμά του ο Σεβασμιώτατος τόνισε: “Αναγκαζόμαστε και πάλι να απευθυνθούμε σε όσους απολαμβάνουν την υγεία, που τους χαρίζει ο Άγιος Θεός μας, να προσφέρουν μια φορά το χρόνο μια φιάλη αίματος, μιμούμενοι τον Κύριό μας, ο οποίος πάνω στο Σταυρό προσέφερε το ζωοποιό Του αίμα για τη δική μας σωτηρία”.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:

Αγαπητοί μου Χριστιανοί,

Το καλοκαίρι του 2017 ιδρύσαμε ως Μητρόπολη, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Καρπενησίου, μια Τράπεζα Αίματος, σκοπός της οποίας ήταν αφενός η κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου και αφετέρου η συμπαράστασή μας σε ασθενείς συμπολίτες μας. Το διάστημα που πέρασε, και με τη βοήθεια κάποιων ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων μας, προσφέρθηκαν μερικές δεκάδες φιαλών αίματος.

Αναγκαζόμαστε όμως και πάλι να απευθυνθούμε σε όσους απολαμβάνουν την υγεία, που τους χαρίζει ο Άγιος Θεός μας, να προσφέρουν μια φορά το χρόνο μια φιάλη αίματος, μιμούμενοι τον Κύριό μας, ο οποίος πάνω στο Σταυρό προσέφερε το ζωοποιό Του αίμα για τη δική μας σωτηρία.

Ελπίζοντας στην ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε πλούσια τα ελέη του δωρεοδότου Κυρίου μας στη ζωή σας.

 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† ὁ Καρπενησίου Γεώργιος

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΓΡΑΜΜΑ

Προς

τον κ. Βασίλειον Θεοδωρόπουλον

Εθελοντήν Αιμοδότην

ΕΝΤΑΥΘΑ

Στο όνομα του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, που αποδέχεται την προσφορά σας σε αίμα, με την εθελοντική αιμοδοσία σας, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για ο,τι προσφέρατε στον πλησίον μας, σώζοντας μια ζωή. Σας ευγνωμονούμε, γιατί έχετε συμβάλλει με την ευαισθησία σας στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και εν γένει στο κοινωνικό σύνολο της Ευρυτανίας. Ο Θεός να σας δίνει υγείαν και όλα τα αγαθά Του.

 

Ἐν Καρπενησίῳ τῇ 21ῃ Ἰανουαρίου 2022

Μέ πατρικές εὐχές

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† ὁ Καρπενησίου Γεώργιος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων