21/09/2021 21/09/2021 Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του αγίου νεομάρτυρος Νικολάου του Καρπενησιώτου, ο οποίος είναι και ο πολιούχος της Ευρυτανικής πρωτεύουσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων: Την Τέταρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. θα ψαλεί ο Πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στο παρεκκλήσιο του αγίου μας...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 14:54

Το Καρπενήσι ετοιμάζεται να εορτάσει τον Πολιούχο του

Διαδώστε:
Το Καρπενήσι ετοιμάζεται να εορτάσει τον Πολιούχο του

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του αγίου νεομάρτυρος Νικολάου του Καρπενησιώτου, ο οποίος είναι και ο πολιούχος της Ευρυτανικής πρωτεύουσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων:

Την Τέταρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. θα ψαλεί ο Πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στο παρεκκλήσιο του αγίου μας (πλησίον του Ταχυδρομείου), χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου.

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καρπενησίου, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας η Δημοτική Φιλαρμονική θα παιανίσει εν στάσει προς τιμήν του πολιούχου Αγίου Νικολάου του Καρπενησιώτου.

Οι τιμητικές εκδηλώσεις προς τιμήν του πολιούχου Αγίου Νικολάου του Καρπενησιώτου θα ολοκληρωθούν με την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης με θέμα: «Η Εκκλησία και ο ρόλος της στην Εθνική παλιγγενεσία-200 χρόνια μετά» στην Κεντρική πλατεία και ώρα 11:00 π.μ.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων