24/11/2020 24/11/2020 Με την πρέπουσα κατάνυξη -κεκλεισμένων των θυρών του ιερού ναού της Αγίας Τριάδος- στην Κύμη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ την Τρίτη 24 Νοεμβρίου ετέλεσε την Θεία Ευχαριστία χάριτι θεού επί την 52η επέτειο της χειροτονίας του εις Επίσκοπο Ποιμένα και πνευματικού πατέρα του πηδαλίου της Ιεράς Μητροπόλεως συνεχίζοντας αθόρυβα, σεμνά αλλά...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2020 - 15:18

52 χρόνια από τη Χειροτονία του Σεβ. Μητροπολίτου Καρυστίας κ. Σεραφείμ

Διαδώστε:
52 χρόνια από τη Χειροτονία του Σεβ. Μητροπολίτου Καρυστίας κ. Σεραφείμ

Με την πρέπουσα κατάνυξη -κεκλεισμένων των θυρών του ιερού ναού της Αγίας Τριάδος- στην Κύμη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ την Τρίτη 24 Νοεμβρίου ετέλεσε την Θεία Ευχαριστία χάριτι θεού επί την 52η επέτειο της χειροτονίας του εις Επίσκοπο Ποιμένα και πνευματικού πατέρα του πηδαλίου της Ιεράς Μητροπόλεως συνεχίζοντας αθόρυβα, σεμνά αλλά αποτελεσματικά να διδάσκει τον λόγο του θεού τόσο με το ασκητικό παράδειγμά του όσο και με τη βιωτή του.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσ Αρχιμ Αντώνιος Αγγελόπουλος και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής καθώς επίσης συμμετείχαν ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσ Αρχιμ Νικόδημος Πόγκας ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και εφημέριος του ιερού ναού Πρωτοπρ Ελευθέριος Σταμπέλος και ο Διάκονος Πρόδρομος Γκέγκες.

Εκ του αναλογίου διηκόνησε ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κύμης κ. Ευάγγελος Στάμου.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Στάμου
Ανταπόκριση: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων