30/01/2023 30/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ  συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο  Πρωτοπρεσβύτερο  Ελευθέριο Σταμπέλο και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή  μετέβη σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023,  στο Νοσοκομείο – Κ.Υ  Κύμης όπου τέλεσε τον Αγιασμό και την ευλογία της Αγιοβασιλειόπιτας. Στην εκδήλωση παρέστησαν η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου- Κ.Υ Κύμης κ. Ιωάννας Δαριβέρη, οι γιατροί, το νοσηλευτικό...
30 Ιανουαρίου, 2023 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2023 - 21:33

Αγιασμός και ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας στο Νοσοκομείο Κύμης

Διαδώστε:
Αγιασμός και ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας στο Νοσοκομείο Κύμης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ  συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο  Πρωτοπρεσβύτερο  Ελευθέριο Σταμπέλο και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή  μετέβη σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023,  στο Νοσοκομείο – Κ.Υ  Κύμης όπου τέλεσε τον Αγιασμό και την ευλογία της Αγιοβασιλειόπιτας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου- Κ.Υ Κύμης κ. Ιωάννας Δαριβέρη, οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζόμενοι  του Νοσοκομείου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ακολούθως απήυθυνε τις πατρικές και εόρτιες ευχές του προς τους ιατρούς και το  νοσηλευτικό προσωπικό τους  οποίους και συνεχάρει  για την πολύτιμη  προσφορά και την παροχή της ιατρικής περίθαλψης προς τους ασθενείς πάσχοντες αδελφούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων