24/08/2022 25/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ ιερούργησε την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 στο φερώνυμο ιερό παρεκλήσι του τιμωμένου εορτάζοντος Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην ενορία του Ορίου Αυλωναρίου με συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ. Αρχιμ. Νικόδημο Πόγκα τον Πανοσ. Αρχιμ. Αντώνιο Αγγελόπουλο και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ....
24 Αυγούστου, 2022 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2022 - 2:38

Εύβοια: Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Πατροκοσμά στην ενορία Ορίου Αυλωναρίου

Διαδώστε:
Εύβοια: Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Πατροκοσμά στην ενορία Ορίου Αυλωναρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ ιερούργησε την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 στο φερώνυμο ιερό παρεκλήσι του τιμωμένου εορτάζοντος Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην ενορία του Ορίου Αυλωναρίου με συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ. Αρχιμ. Νικόδημο Πόγκα τον Πανοσ. Αρχιμ. Αντώνιο Αγγελόπουλο και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ και ευχήθηκε με τις πατρικές και εόρτιες ευχές του προς τους κτήτορες του ιερού παρεκλησίου και στους παριστάμενους πιστούς και εν συνεχεία ετέλεσε ιερό μνημόσυνο του κ. Ευριπίδου Μερτζάνου κτήτορος του ιερού παρεκκλησίου όπως και ευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής του προς τους οικείους συγγενείς αυτού.

Επίσης το αναλόγιο διηκόνησαν ο Διάκονος εκ της Ιεράς Μητρόπολεως Νέας Σμύρνης π. Αναστάσιος Σταματίου με τον αυατάδελφο του κ. Γεώργιο Σταματίου εκ Κληματαρίου Οξυλίθου καταγομένων.

(Φωτογραφίες Μαρία Βυζανιάρη)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων