11/04/2021 11/04/2021 Με κατάνυξη και με την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Απριλίου 2021 ο Ε’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κύμης, χοροστατούντος εκ του αναλογίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ με την πλαισίωση του Πρωτοψάλτη του ιερού ναού, κ. Ευαγγέλου Στάμου. Στον κατανυκτικό εσπερινό ιερούργησαν...
11 Απριλίου, 2021 - 22:52

Ο Ε’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Κύμη

Διαδώστε:
Ο Ε’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Κύμη

Με κατάνυξη και με την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Απριλίου 2021 ο Ε’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κύμης, χοροστατούντος εκ του αναλογίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ με την πλαισίωση του Πρωτοψάλτη του ιερού ναού, κ. Ευαγγέλου Στάμου.

Στον κατανυκτικό εσπερινό ιερούργησαν ο Πρωτοπρ Γεώργιος Μπίτσικας, εφημέριος ιερού ναού Ταξιαρχών Κύμης με τον Διάκονο Πρόδρομο Γκέγκε.

Επίσης, συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Πόγκας, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Ελευθέριος Σταμπέλος, ο εφημέριος του ιερού ναού Οικονόμος Απόστολος Μπασάνος, ιερείς από ώμορες ενορίες και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής.

 

Ανταπόκριση: Δημήτριος Πετρογιάννης.
Φωτογραφίες: Ευάγγελος Στάμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων