29/08/2021 29/08/2021 Την Κυριακή, ημέρα κατα την οποία εορτάζεται η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ μετέβη στον φερώνυμο ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου στην ενορία των Κήπων επαρχίας Κονιστρών όπου ετέλεσε την Θεία Ευχαριστία με συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλο και εφημέριο του ιερού ναού Πανοσ...
29 Αυγούστου, 2021 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2021 - 16:30

Ο Καρυστίας Σεραφείμ στον Τίμιο Πρόδρομο Κήπων – Κονιστρών

Διαδώστε:
Ο Καρυστίας Σεραφείμ στον Τίμιο Πρόδρομο Κήπων – Κονιστρών

Την Κυριακή, ημέρα κατα την οποία εορτάζεται η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ μετέβη στον φερώνυμο ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου στην ενορία των Κήπων επαρχίας Κονιστρών όπου ετέλεσε την Θεία Ευχαριστία με συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλο και εφημέριο του ιερού ναού Πανοσ Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα τον Πανοσ Αρχιμ Αντώνιο Αγγελόπουλο και τους Διακόνους Στυλιανό Πεταχτή και Πρόδρομο Γκέγκε.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ και αναφέρθηκε στην ασκητική ζωή και τον βίο του Τιμίου Προδρόμου.

Εκ του αναλογίου έψαλε ο Λαμπαδάριος του ιερού ναού Κοιμήσεως της Κοιμησέως της Θεοτόκου Παναγίτσα Άνω Καλαμακίου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης κ. Γεώργιος Σταματίου με την συμμετοχή άλλων ιεροψάλτων.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων