21/06/2022 21/06/2022 Ένας Ποιμενάρχης που νοιάζεται και για τα υλικά προβλήματα του ποιμνίου του Της Ευγενίας Δίτσα Επιστολή στην οποία καταθέτει τον προβληματισμό του για το επικείμενο κλείσιμο τραπεζικού καταστήματος στην Κύμη απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο γνωστού τραπεζικού ομίλου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ. Ο Σεβασμιώτατος συντάχθηκε...
21 Ιουνίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2022 - 17:36

Ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου για επικείμενο κλείσιμο τραπεζικού καταστήματος στην Κύμη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου για επικείμενο κλείσιμο τραπεζικού καταστήματος στην Κύμη

Ένας Ποιμενάρχης που νοιάζεται και για τα υλικά προβλήματα του ποιμνίου του

Της Ευγενίας Δίτσα

Επιστολή στην οποία καταθέτει τον προβληματισμό του για το επικείμενο κλείσιμο τραπεζικού καταστήματος στην Κύμη απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο γνωστού τραπεζικού ομίλου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος συντάχθηκε με τους συμπολίτες του στον αγώνα, για να μην κλείσει το κατάστημα, ενώ,  όπως λέει χαρακτηριστικά, στα 54 χρόνια κατά τα οποία είναι Ποιμενάρχης της Μητροπολιτικής Επαρχίας Καρυστίας και Σκύρου με έδρα την Κύμη, της οποίας είναι και κάτοικος, γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και δη το τραπεζικό σύστημα.

Στη δισέλιδη επιστολή του, πέραν των πρακτικών δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της περιοχής, εάν η Τράπεζα προβεί σε κλείσιμο του καταστήματος, ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται και στον κοινωνικό αντίκτυπο που θα έχει κάτι τέτοιο, αφού, σε μια μικρή περιοχή, ακόμα και οι μικρές μεταβολές δημιουργούν αισθήματα απελπισίας και τάσεις φυγής. Επίσης, μιλά για τις δυσμενείς συνέπειες, που θα αντιμετωπίσει το προσωπικό σε αυτή την περίπτωση, αλλά και για την αλλαγή στο ίδιο το σημείο. Στο τέλος δε σημειώνει πως γράφει κατά συνείδηση και όχι κατ’ επιταγήν!

Διαβάστε την επιστολή του Σεβασμιωτάτου:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων