07/07/2021 07/07/2021 Την Τετάρτη 14 Ιουλίου η Αγία Έκκλησία μας εορτάζει την ετήσια μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Νικοδήμου του Άγιορείτου. Κατά την ξεχωριστή αυτή ημέρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας εορτάζει τα ονομαστήριά του. Όμως, λόγω των υφισταμένων ιδιαιτέρων υγιεινομικών συνθηκών, ένεκα της επικίνδυνης πανδημίας του κορωνοϊού co vid – 19, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ΔΕΝ...
07 Ιουλίου, 2021 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2021 - 10:51

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας

Την Τετάρτη 14 Ιουλίου η Αγία Έκκλησία μας εορτάζει την ετήσια μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Νικοδήμου του Άγιορείτου.

Κατά την ξεχωριστή αυτή ημέρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας εορτάζει τα ονομαστήριά του. Όμως, λόγω των υφισταμένων ιδιαιτέρων υγιεινομικών συνθηκών, ένεκα της επικίνδυνης πανδημίας του κορωνοϊού co vid – 19, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ΔΕΝ θα εορτάσει και ΔΕΝ θα δεχθεί επισκέψεις.

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πολυγύρου θα τελεσθούν λιτά οι διατεταγμένες για τη μνήμη του Οσίου Νικοδήμου Ιερές Ακολουθίες, με αποκορύφωμα το Μυστήριο της Εκκλησίας, η Θεία Λειτουργία.

“Παρακαλείται ο ευαγής Ιερός Κλήρος και ο ευσεβής Λαός του Θεού να δεηθούν την ημέρα αυτή εκτενώς υπέρ του Ποιμενάρχου τους, ώστε το έλεος του Παντελεήμονος Θεού να τον ενισχύει και να τον «καταδιώκη πάσας τας ημέρας της ζωής» του”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Φωτογραφία αρχείου: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων