20/06/2021 21/06/2021 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Πολυγύρου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος σήμερα, Κυριακή της Πεντηκοστής, 20 Ιουνίου 2021. Τον οικείο Ποιμενάρχη πλαισίωσαν ο Προισταμενος του Ιερού Ναού πρωτ. Αντώνιος Φιλίππου και ο ιεροδιάκονος Χαράλαμπος Σκαρλής. Οι πιστοί συμμετείχαν στην Θεια Λειτουργία και στην ακολουθία της Γονυκλισίας με κατάνυξη , τηρώντας όλα τα...
20 Ιουνίου, 2021 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 8:46

Η Ακολουθία της Γονυκλισίας στην Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας

Διαδώστε:
Η Ακολουθία της Γονυκλισίας στην Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Πολυγύρου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος σήμερα, Κυριακή της Πεντηκοστής, 20 Ιουνίου 2021.

Τον οικείο Ποιμενάρχη πλαισίωσαν ο Προισταμενος του Ιερού Ναού πρωτ. Αντώνιος Φιλίππου και ο ιεροδιάκονος Χαράλαμπος Σκαρλής.

Οι πιστοί συμμετείχαν στην Θεια Λειτουργία και στην ακολουθία της Γονυκλισίας με κατάνυξη , τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η σημερινή εορτή είναι η γενέθλιος ημέρα της εκκλησίας κατά την οποία το Παράκλητο πνεύμα εγκαθίδρυσε δια των αποστολών την εκκλησία του Χριστού στον κόσμο.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες Ραφαήλ Γεωργιάδης: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων