06/01/2021 06/01/2021 Σε κλίμα πανηγυρικό εορτάστηκε η μεγάλη εορτή των Θεοφανείων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Πολυγύρου προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου. Φέτος για πρώτη φορά δεν τελέστηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στη προβλήτα των Μουδανιών λόγω των περιοριστικών μέτρων. Αρκετοί πιστοί προσήλθαν και συμμετείχαν στην ακολουθία του Όρθρου και της Θ. Λειτουργίας υπό...
06 Ιανουαρίου, 2021 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2021 - 12:10

ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Για πρώτη φορά δεν τελέστηκε Αγιασμός στην προβλήτα

Διαδώστε:
ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Για πρώτη φορά δεν τελέστηκε Αγιασμός στην προβλήτα

Σε κλίμα πανηγυρικό εορτάστηκε η μεγάλη εορτή των Θεοφανείων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Πολυγύρου προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου.

Φέτος για πρώτη φορά δεν τελέστηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στη προβλήτα των Μουδανιών λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Αρκετοί πιστοί προσήλθαν και συμμετείχαν στην ακολουθία του Όρθρου και της Θ. Λειτουργίας υπό την διακριτική παρουσία και επιτήρηση των αστυνομικών αρχών.

Στην ευλογητική προσλαλιά του προς το εκκλησίασμα ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε την πολυπόθητη υγεία όπως άλλωστε τονίζεται σήμερα και στην μεγάλη ευχή του μεγάλου αγιασμού “Δος αυτοίς τον αγιασμόν, την ευλογίαν, την κάθαρσιν, την υγείαν”.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Χάδος/ Ope.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων