22/01/2020 22/01/2020 Με ιερά κατάνυξη τελέστηκε σήμερα πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου  Αγαθαγγέλου στην Ιερά Μονή Αγίας Μαγδαληνής Πολυγύρου. Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού εκάρη μοναχός ο Χαράλαμπος Σκαρλής και εντάχθηκε στο Μοναχολόγιο της Ιεράς Μονής. Στην προσλαλιά του ο οικείος Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στη...
22 Ιανουαρίου, 2020 - 23:43
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2020 - 23:44

Πως εκλήθης αδελφέ;

Διαδώστε:
Πως εκλήθης αδελφέ;

Με ιερά κατάνυξη τελέστηκε σήμερα πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου  Αγαθαγγέλου στην Ιερά Μονή Αγίας Μαγδαληνής Πολυγύρου.

Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού εκάρη μοναχός ο Χαράλαμπος Σκαρλής και εντάχθηκε στο Μοναχολόγιο της Ιεράς Μονής.

Στην προσλαλιά του ο οικείος Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στη σημασία της αφιέρωσης στο Χριστό που μαρτυρεί την αγάπη στην Εκκλησία Του και κάλεσε το νέο μοναχό να ζήσει με αυταπάρνηση τις Ευαγγελικές αρετές.

Ευχήθηκε τέλος στον εορτάζοντα Ηγούμενο της Μονής πολιό και σεβαστό Γέροντα Αγαθάγγελο έτη πολλά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ / ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων