02/09/2022 02/09/2022 Την Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρειας επισκέφθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας – Είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Νικόδημο Χρησιμοποιώντας τη γνωστή έκφραση «σαν την Χαλκιδική δεν έχει κι αυτό είναι αλήθεια» ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του τουρισμού στην περιοχή, τονίζοντας παράλληλα πως η επέκταση της σεζόν τους...
02 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:26

Συνάντηση του Μητροπολίτη Κασσανδρείας με τον Υπουργό Τουρισμού

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Κασσανδρείας με τον Υπουργό Τουρισμού

Την Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρειας επισκέφθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας – Είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Νικόδημο

Χρησιμοποιώντας τη γνωστή έκφραση «σαν την Χαλκιδική δεν έχει κι αυτό είναι αλήθεια» ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του τουρισμού στην περιοχή, τονίζοντας παράλληλα πως η επέκταση της σεζόν τους φθινοπωρινούς μήνες θα ενισχύσει σημαντικά την τοπική οικονομία.

Ο κ. Κικίλιας πραγματοποίησε χθες ημερήσια επίσκεψη και στα «τρία πόδια» του νομού, ώστε να εξεταστούν όλα τα δεδομένα του καλοκαιριού και τα οφέλη για τον πρωτογενή τομέα, τον εμπορικό κόσμο, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα ξενοδοχεία και τη βραχυχρόνια μίσθωση.

Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Τουρισμού επισκέφτηκε την Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας όπου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Νικόδημο και στον οποίο τόνισε πως ο τουρισμός «στηρίζει τη μέση ελληνική οικογένεια και τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων