05/07/2022 05/07/2022 Με λιτές ακολουθίες επί τη εορτή του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου και χωρίς να δεχθεί επισκέψεις, εξαιτίας της πανδημίας, ανακοίνωσε πως θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, στις 14 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος. Στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, το ποίμνιο παρακαλείται να δεηθεί εκτενώς για τον Σεβασμιώτατο εκείνη την ημέρα (της εορτής του...
05 Ιουλίου, 2022 - 14:16

Χωρίς να δεχθεί επισκέψεις -λόγω κορωνοϊού- τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κασσανδρείας

Διαδώστε:
Χωρίς να δεχθεί επισκέψεις -λόγω κορωνοϊού- τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κασσανδρείας

Με λιτές ακολουθίες επί τη εορτή του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου και χωρίς να δεχθεί επισκέψεις, εξαιτίας της πανδημίας, ανακοίνωσε πως θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, στις 14 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος.

Στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, το ποίμνιο παρακαλείται να δεηθεί εκτενώς για τον Σεβασμιώτατο εκείνη την ημέρα (της εορτής του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου), για να συνεχίσει την εργώδη και ευθυνοφόρο εκκλησιαστική διακονία του και να γνωρίσει εν παρρησία το μυστήριον του Ευαγγελίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων