11/04/2020 11/04/2020 Την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, η τοπική Εκκλησία της Καστοριάς στέκεται και πάλι δίπλα στον παράγοντα άνθρωπο ο οποίος ιδιαίτερα πλήττεται από τις συνθήκες που επικρατούν. Πέρα λοιπόν από το πνευματικό κομμάτι το οποίο συνιστά την κυρίως αποστολή της, μεριμνά και για την υλική τακτοποίηση των αναγκεμένων πολιτών αυτής της ακριτικής επαρχίας. Έτσι, κατόπιν...
11 Απριλίου, 2020 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2020 - 13:02

Διανομή τροφίμων για το Πάσχα στην Καστοριά

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων για το Πάσχα στην Καστοριά

Την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, η τοπική Εκκλησία της Καστοριάς στέκεται και πάλι δίπλα στον παράγοντα άνθρωπο ο οποίος ιδιαίτερα πλήττεται από τις συνθήκες που επικρατούν. Πέρα λοιπόν από το πνευματικό κομμάτι το οποίο συνιστά την κυρίως αποστολή της, μεριμνά και για την υλική τακτοποίηση των αναγκεμένων πολιτών αυτής της ακριτικής επαρχίας.

Έτσι, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε, ενημερώνει ότι την Μεγάλη Τρίτη στις 14 Απριλίου 2020 και μεταξύ των ωρών 10:00 έως 13:00, θα γίνει η διανομή των δεμάτων του Πάσχα στους δικαιούχους στις κατά τόπους Τράπεζες Τροφίμων.

“Για την ασφάλεια όλων, θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της Πολιτείας. Παρακαλούμε πολύ όσους προσέλθουν, να τηρήσουν ευλαβικά τις συστάσεις των κατά τόπους υπεύθυνων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων