25/11/2022 25/11/2022 Κοντά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας και προσωπικώς με τα Σχολεία της Περιφερείας. Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, εκκλησιάσθηκε το 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε και μίλησε στα παιδιά για τον Ευαγγελιστή Ματθαίο και...
25 Νοεμβρίου, 2022 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 17:47

Επισκέψεις Μητροπολίτου Καστορίας σε Δημοτικά Σχολεία

Διαδώστε:
Επισκέψεις Μητροπολίτου Καστορίας σε Δημοτικά Σχολεία

Κοντά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας και προσωπικώς με τα Σχολεία της Περιφερείας.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, εκκλησιάσθηκε το 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε και μίλησε στα παιδιά για τον Ευαγγελιστή Ματθαίο και την ανάγκη αποτύπωσης των γεγονότων με απάθεια και ακρίβεια. “Όταν έχουμε σκοπιμότητες ή πάθη, τότε η αλήθεια μας διαφεύγει” είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος. Στο τέλος του εκκλησιασμού, ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ημέρα του Πολυτεχνείου, ο Σεβασμιώτατος κ. Καλλίνικος παρακολούθησε κατόπιν προσκλήσεως μαθητών του Σχολείου, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, την εορτή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού και των Εκπαιδευτικών, και απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών όλου του Σχολείου. Στην συνέχεια συζήτησε με τους Εκπαιδευτικούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων