14/08/2019 14/08/2019 Κατά το έθος, πριν την εορτή της Παναγίας, στους περισσότερους ναούς της Καστοριάς τελείται προεόρτιος Ιερά Αγρυπνία κατά την οποία πλήθος κόσμου συμμετέχει, δείχνοντας έτσι την ευλάβεια των Καστοριανών προς την Παναγία. Έτσι και φέτος, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό το βράδυ της 13 Αυγούστου τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κατά την οποία...
14 Αυγούστου, 2019 - 19:52

Η ευχή του Μητρ. Καστορίας για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην Εύβοια

Διαδώστε:
Η ευχή του Μητρ. Καστορίας για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην Εύβοια

Κατά το έθος, πριν την εορτή της Παναγίας, στους περισσότερους ναούς της Καστοριάς τελείται προεόρτιος Ιερά Αγρυπνία κατά την οποία πλήθος κόσμου συμμετέχει, δείχνοντας έτσι την ευλάβεια των Καστοριανών προς την Παναγία.

Έτσι και φέτος, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό το βράδυ της 13 Αυγούστου τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κατά την οποία ψάλθηκε ο Παρακλητικός Κανών προς την Υπεραγία Θεοτόκο καθώς και τα εγκώμια.

Να σημειωθεί ότι ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε τη σχετική ευχή της Εκκλησίας παρακαλώντας την Παναγία να μεσιτεύσει για να κατασβεστούν οι πυρκαγιές οι οποίες πλήτουν την πατρίδα μας, παρακινώντας μάλιστα και τους πιστούς να κάνουν το ίδιο, ιδιαιτέρως δε για την πληγείσα περιοχή της Εύβοιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων